Italia Independent brillen en zonnebrillen

Nieuw bij Van Dijk Optiek: Italia Independent is het snelst groeiende nieuwe brillenmerk van nu. Nog maar zeven jaar geleden openden drie vrienden, waaronder Fiat erfgenaam Lapo Elkann, een designstudio in Turijn met als doel het aloude “Made in Italy” een nieuwe frisse impuls te geven. In die relatief korte tijd zijn vooral de brilontwerpen heel populair geworden.

Goede modellen met een prima pasvorm, origineel materiaalgebruik en veel kleur bleken een schot in de roos. De ontwerpers van Italia Independent durven te experimenteren. Dat bewezen ze met monturen en zonnebrillen van fluweel, zonnebrillen die dankzij een thermische behandeling bij mooi weer in het zonnetje van kleur veranderen en een leuke print krijgen en metalen modellen die aanvoelen alsof ze van rubber zijn. Maar naast al die spectaculaire ontwerpen, maken ze ook veel leuke en originele modellen die u vanaf nu ook bij Van Dijk Optiek kunt vinden.

Maak een afspraak voor een uitgebreide oogmeting, bekijk de brillen van Italia Independent bij ons in de winkel of shop binnenkort online.